Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky. Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výkonem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí. Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.... Celý popis

Koupit za 985 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Temperovač čokolády EASY MELT je ideální pro rozpouštění čokolády, zdobení koláčků, výrobu cukrovinek, fondue a další pochoutky.
Kapacita 900 g činí ideální velikost na čokoládové večírky a zábavu. Temperovač je dodáván s vyjímatelnou nerezovou nádobou, kterou potřebujete pro namáčení a snadnou manipulaci při čištění. S přepínačem s dvojitou regulací teploty a výkonem poskytuje EASY MELT vše, co potřebujete k výrobě lahodných cukrovinek – a snadno se čistí.

Kapacita: 900 ml rozpuštěné čokolády.
Rozměry: 22 cm Š x 11 cm V

Profesionální temperovací stroj pro čokolády, polevy, omáčky... 1l nerezovou vyjímatelnou nádobou. Nádoba je na dně a příčně se zahřívá, aby byla zajištěna rovnoměrná teplota. Řízení teploty s termostatem.
Jak používat temperovač čokolády:
1.Topení

-na výrobu pralinek, polév je lepší použít kvalitní polevu, čokoládu alespoň s obsahem 32% kakaového másla
-nejlepší je rozpustit trochu více polevy než je třeba
-vyvarujte se kontaktu s vodou, jinak bude viskozita čokolády nevhodná

2. Chlazení
-pro více lesklý povrch nechte polevu vychladnout na 26-28 stupňů přidáním zbylých kousků čokolády
-Následně nechte krátce zahřát čokoládu na požadovanou pracovní teplotu - to je tajemství na výrobu profesionálních čokoládových výrobků - umění temperovaní čokolády
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Richard Bergendi Appliances